Aanmelden
Psy Helmond
Wachttijden
  • Basis GGZ - 3-4 weken
  • Specialistische GGZ - 8-12 weken
  • Specialistische GGz, indien u verzekerd bent bij CZ - 16 weken

Aanmelden

Wij werken samen met een beperkt aantal vaste verwijzers in Helmond, Nuenen en Geldrop. Door deze werkwijze proberen we de wachttijd te beperken. Verwijzingen voor Specialistische GGz van andere huisartsen nemen we in de meeste gevallen niet aan. U kunt dan het beste eerst met ons overleggen voordat u zich bij ons aanmeldt. Uiteraard zijn alle inwoners van de wijk Brandevoort welkom bij ons.

Wachttijd
De wachttijd is afhankelijk van uw verwijzing en van uw verzekeraar. Psy Helmond biedt zowel basis GGz als specialistische GGz. Verwijzingen binnen de basis GGz zijn welkom. Binnen de specialistische GGz werken wij samen met de vaste verwijzers.

De wachttijd voor basis GGz schatten we op dit moment (peildatum: augustus  2021) op 6 tot 8  weken. De behandeling begint in principe direct na de intake. Er is dus geen aparte wachttijd voor de behandeling.

De wachttijd voor specialistische GGz schatten we op dit moment (peildatum: augustus 2021) op 17 weken. De wachttijd specialistische GGz verschilt per verzekeraar, momenteel is de wachttijd voor CZ verzekerden 6 maanden. De behandeling begint in principe direct na de intake. Er is dus geen aparte wachttijd voor de behandeling.

Als het voor u niet mogelijk is om deze tijd te wachten, adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts. Hij/zij kent u en de verwijsmogelijkheden in de regio. Bovendien kunt u ter overbrugging meestal terecht bij uw huisarts of de praktijkondersteuner (POH)-GGz. Mogelijk biedt ook uw zorgverzekeraar wachtlijstbemiddeling.

Lees meer Lees minder

Aanmeldformulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.